zo 29 nov (09:30)
Ds. P. Nobel Garderen
zo 29 nov (18:30)
Ds. A.Bloemendal Ederveen

vanaf vrijdagmiddag 17:00 uur is het voor iedereen vrij om te reserveren.

Aanmelden graag voor zaterdag 18:00 uur

zondag 29 november

09:30 uur: achternaam begint met letter: A t/m H

18:30 uur : achternaam begint met letter: I t/ P

Bijbelklas:

Ongeveer 2 keer per maand wordt er in de ochtenddienst een Bijbelklas georganiseerd. De leidinggevenden verspreiden een rooster met exacte data en onderwerpen aan het begin van een nieuw seizoen. Voor de collecte geeft de dominee aan dat de kinderen naar de Bijbelklas mogen. Een leidinggevende wacht bij de achteringang op de kinderen en neemt ze mee naar De Hof. Na de Bijbelklas komen alleen de kinderen van de oudste groep terug in de kerk, zodat ze samen met hun ouders de zegen mogen ontvangen.

3 doelen van de Bijbelklas:

1. Kinderen voelen zich thuis en aangesproken in de kerk.

2. Kinderen groeien in hun geloofsleven op hun niveau.

3. Kinderen kunnen m.b.v. de bijbelklas geleidelijk wennen aan een kerkdienst

Jongste groep

Richtlijn van de leeftijd is 3-6 jaar. Deze kinderen sluiten aan bij het verhaal dat ze bij de oppas vertellen.

Oudste groep

Richtlijn van de leeftijd is 6-9 jaar. Deze kinderen krijgen in een aparte zaal een vertelling en verwerking vanuit de methode ‘Bijbel Basics’ van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Tijdens het Bijbelklasmoment krijgen de kinderen eerst iets te drinken en wat lekkers. Er is een collectebusje, waarvan de opbrengst voor de familie Duits in Albanie is. Er worden een aantal liederen gezongen, passend bij het thema en samen gebeden. Vervolgens is er een bijbelmoment en wordt er afgesloten met een verwerking. Dit kan een spel/knutsel of proefje zijn.

Leidinggevenden Bijbelklas

Elleke van Drie, Janneke van Rijn, Janita van de Beek, Judith Jonker, Roxenne van Veluw en Gineke van de Glind

Contactpersoon Bijbelklas

Henk van Rijn