wo 10 mrt (19:00)
Ds. A.C.Borsje
zo 14 mrt (18:30)
Ds. C. v.d. Scheur - Eemnes

Woensdag 10 maart biddag:

19:00 uur: voor iedereen vrij te reserveren

Zondag 14 maart:

09:30 uur: achternaam begint met de letter A t/m H

18:30 uur  achternaam begint met de letter I t/m P

Vanaf vrijdagmiddag 17:00 uur voor iedereen vrij te reserveren

• J. van de Bunt   Wijk 1  06-19348127
  • A. Bos               Wijk 2   0342-440876
  • H. van Rijn        Wijk 3     tel.0342-462379
  • Vacant              Wijk 4   contactpersoon H. van Rijn. 0342-462379
  • C. Verweij         Wijk 5  tel 06-13090581
  • B. van de Glind (jeugdouderling)                                                                                        06-24733295  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • D. Sloof           (ouderling/kerkrentmeester)   tel. 0342-462108
  • G. van de Koot (ouderling/kerkrentmeester) tel. 0342-461328

Moderamen:

ds. Plug

D. Sloof

L.Hazeleger

H. van Rijn (voorzitter)

DE WIJKINDELING:

Onze gemeente is opgedeeld in 5 wijken.

Iedere wijk heeft een eigen wijkouderling met een wijkteam. (in verband met familie, kennissen of zakelijke banden kan een andere ouderling het gezin overnemen, u word hiervan in kennis gesteld)

Hij probeert samen met zijn team mee te leven in momenten van vreugde en verdriet en hij zal bij ernstige of langdurige ziekte regelmatig op bezoek komen.

Om mee te kunnen leven is het van belang dat u uw wijkouderling op de hoogte stelt van uw situatie

De indeling is als volgt:

Wijk 1:

Ds. Sybrandystraat, Blankenhoefseweg, Ds. Mulderstraat, Jan Landmanstraat, Wielweg, Platanenstraat en Domeinenveenweg.

Wijk 2:

Alb. van Meerveldstraat, Damweg, Diepenrustweg, Koperweg, Leemweg, Peerweg, Veenburgerweg, Vellingastraat, Vossenweg, Vrouwenweg, Wolfsesteeg, Zelderseweg, Buntveenweg, Delderveenweg en de Eikendalsveenweg.

Wijk 3:

Graaf van Groesbeekstraat, H van de Craatsstraat, Reijer Bronsstraat, Van de Bleekstraat, Van de Borstraat en de Broekhuizenstraat.

Wijk 4:

Baanweg, Bellemanweg, Brunnesengweg, De Kelis, Dronkelaarseweg, Eendrachtstraat, Hoevelakenseweg (v.a. Eendrachtstraat richting Voorthuizen), Vinkelaar, Rijksweg, Kallenbroekerweg, Overbekerweg, Sandersstraat, Stoutenburgerweg en Tweelweg.

Wijk 5:

O.a. leden buiten de kerkelijke grens die ingeschreven staan bij  de hervormde gemeente  Zwartebroek - Terschuur aangevuld met enkele straten binnen de grens

Akkerweg, Appelsestraat, Hoevelakenseweg (vanaf Eendrachtstraat richting Hoevelaken), Korlaarseweg, Middelaar, Rondweg, Ravensgoedweg.

za 13 mrt (08:00) 12:00
Drive-Thru: verkoop mest en potgrond voor de GZB