zo 19 aug (09:30)
Ds. J. Bogerd Bunschoten
zo 19 aug (18:30)
Ds. D. vd Streek

CATECHESE-FOLLOW ME

 De zomervakanties van jullie school en/of werk zijn weer achter de rug. Allerlei activiteiten zijn er weer opgestart na een rustperiode. Ook bij de kerk willen we weer meer wekelijkse activiteiten gaan starten. Komen jullie de komende maanden ook weer meedoen? We rekenen er op, weet je welkom!!

Jullie krijgen in je leven heel veel uitdagingen en kansen. het is belangrijk dat je veel dingen leert. Je krijgt les in allerlei vakken  op school en op cursussen. We vinden het belangrijk at jullie ook horen over God. (Vader, Zoon en Heilige Geest). Daarvoor is er de catechisatie of zoals wij het noemen "Follow Me" en "Follow me Next" Dat is de naam van de methode die we gebruiken. We verwachten dat jullie met deze frisse methode de Bijbel beter leren begrijpen en God leren kennen. Het is belangrijk dat jullie de Heere Jezus gaan volgen.

Elke les begint met een leuk intro. Daarna volgt een blokje informatie om vervolgens in kleinere groepjes met elkaar door te praten over het onderwerp. Behalve de dominee werken ook een aantal mentoren mee aan deze manier van catechese.

Het kan voorkomen dat je in de week op de aangegeven tijd verhinderd bent door muziekles of trainen voor korfbal/voetbal. Bij voldoende belangstelling overwegen we evenals vorig jaar op vrijdagavond een tienercatechese te houden. De jongeren catechese willen we bij voldoende belangstelling op maandag en dinsdagavond houden.

Mogen we op jullie rekenen?!!

Ds. van de Streek. tel. 0342-471417 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jeugdouderling Adriaan Bos. tel. 0342-440876 / 0653350468 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Alle catechisaties worden gegeven in verenigingsgebouw "de Hof"

We beginnen maandag 26, dinsdag 27 en vrijdag 30 september.

De tijden zijn: 

Maandag van 19:00-20.00 uur: Jongerencatechese voor jongeren van  16 jaar en ouder

Dinsdag van 19:00-20.00 uur: Tienercatechese voor jongeren van 12-15 jaar

Dinsdag van 20.00-21.00 uur Jongerencatechese voor jongeren van  16 jaar en ouder

Vrijdag van 18.00-19.00 uur Tienercatechese voor jongeren van 12-15 jaar

 

 

 

 

Geen evenementen