zo 16 juni (09:30)
Ds. A.C. Borsje
zo 16 juni (18:30)
Ds. H. Westerhout Nunspeet

 

Vrouwenkring  ‘Niet in eigen kracht’

 

Op de maandagavond, om de week, komen we met een groep van zo ‘n 20 vrouwen uit de gemeente bij elkaar. We bespreken met elkaar de Bijbelstudies uit het blad ‘Vrouwtotvrouw’.  

 

Leden krijgen dit mooie en (vernieuwde) informatieve blad thuis gestuurd samen met een speciaal Bijbelstudienummer.

 

Per seizoen zijn er tien Bijbelstudies. Daarnaast hebben we een Kerst- en een Paasavond en is er een jaarvergadering. Na het seizoen gaan we met elkaar een keer uit. Soms organiseren we een koffiemorgen, een creatieve avond of nodigen we een spreker uit voor vrouwen uit de hele gemeente. 

 

We zijn aangesloten bij de landelijke bond van Hervormde vrouwen. Zij organiseren diverse bijeenkomsten. Zoals de themazaterdagen voor vrouwen of de Bondsdag. Het is uiteraard vrijblijvend om daaraan deel te nemen. Voor meer informatie over het vernieuwde magazine Van Vrouw tot Vrouw en de activiteiten die georganiseerd worden zie de vernieuwde website www.vrouwtotvrouw.nl

 

Kringavond

Hoe ziet een doorsnee avond eruit? Eén van de bestuursleden heeft de leiding en opent de avond. De Bijbelstudie wordt meestal met elkaar gelezen. Leden helpen soms mee de Bijbelstudie voor te bereiden, maar niets is verplicht! We gaan in groepjes uit elkaar om een aantal vragen te bespreken. Dit wordt kort teruggekoppeld in de hele groep, waarna de avond wordt afgesloten.

 

Van 19.45- 20.00 uur beginnen we altijd met gezellig bijpraten met koffie of thee. Halverwege de avond nemen ook nog een keer de tijd voor een bakje. Tot slot sluiten we af om uiterlijk 21.30 uur zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn.

 

Nieuwe leden zijn hartelijk welkom. Weinig of iets meer Bijbelkennis, dat maakt niet uit. Met elkaar willen we ons over de Bijbel buigen, met onze vragen, om zo meer te ontdekken Wie Christus voor ons wil zijn. Wat kunnen we als vrouwen hierin ook veel voor elkaar betekenen.

 

Kom gerust vrijblijvend een aantal avonden meemaken, om de sfeer te proeven. Als u of jou eerst meer informatie wilt, neem contact op met één van de bestuursleden.

 

Het bestuur is als volgt samengesteld:

Jannetta van de Beek

Marjan van de Bunt

Greet Kamphorst (secr.) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henny Kamphorst

Ina Versteeg (penn.)

Claudia Verwey

 

ma 17 juni (00:00)
Doopzitting
wo 19 juni (19:00) 19:45
Verkoop collecte munten en inleveren verjaardagszakjes
wo 19 juni (19:00)
Moderamen vergadering
wo 19 juni (19:30)
Uitzending kerkdienst
wo 19 juni (20:00)
Vergadering kerkrentmeesters en commissie van beheer