zo 25 feb (09:30)
zo 25 feb (18:30)
Ds D. vd Streek

JEUGDCOMMISSIE:

De jeugdcommissie zorgt voor het geheel van het jeugdwerk in onze gemeente.

De geestelijke vorming van onze jeugd staat daarin centraal.

Uit alle clubs en verenigingen, die te maken hebben met het jeugdwerk, is een afgevaardigde.

Vanuit de kerkenraad is de jeugdouderling vertegenwoordigd.

De jeugdcommissie zorgt voor de invulling van de leiding, de coördinatie van de diverse jeugdevenementen, organisatie van de gemeentedag, toezicht op de leerstof en beheert de financiën van de jeugd.

Ze vertegenwoordigt in onze gemeente:

De oppas

De Jeugdhof (club voor 6 tot 12-jarigen)

Het zaterdagavondjeugdwerk “de Basis”.

Eben-Haëzer (tienerclub 12 tot 16 jr.)

Maranatha (jongerenclub 16 jr. tot 20+)

V.B.W.(Vakantie Bijbel Week)

Zondagavond kring

De volgende personen vormen de jeugdcommissie:

Adriaan Bos (Voorzitter)

Annette van den Berg (secretaris)

Marjan Willemsen (Penningmeester)

Jaap van de Bunt en Marije van Laar (Eben Haezer)

Walter Mastenbroek, Irene Kamphorst - van der Meyde, Jaquelien Versteeg  (Maranatha)

Arjanne van de Pol(De Jeugdhof)

Cees van Veelen  (De Basis)

Janneke van Rijn (VBW)

Contactpersoon is  Dhr. A Bos tel. 0342 440876

Gemeentedag

De gemeentedag wordt de laatste zaterdag van juni gehouden. In de maand juni zijn de meeste verenigingsactiviteiten gestopt en is een moment van rust aangebroken. Als gemeente kom je elkaar in de zomermaanden minder tegen. We kunnen elkaar wel wekelijks ontmoeten in de kerk, maar daarbuiten is er toch minder contact. Natuurlijk is het op zijn tijd ook heel goed om een 'pauze' te nemen, maar toch willen we een moment inlassen waarop we op een ontspannen manier als gemeente samen kunnen zijn.

De gemeentedag is als volgt opgebouwd:

* middagprogramma: gezellig samenzijn voor jong en oud met koffie en thee drinken , fietstocht en of andere sportieve activiteiten

* avondeten: barbecue

* sing-in: als afsluiting een samen zingen, waar we verschillende liederen zingen (psalmen, opwekkingsliederen en kinderliederen).

Contactpersonen voor de gemeentedag zijn de leden van de Jeugdcommissie.

za 24 feb (19:00) 19:45