Ds. G.H.Molenaar Doornspijk

Aanmelden graag voor zaterdag 18:00 uur

zondag 4 oktober

09:30 uur: achternaam begint met letter: N t/m Z

18:30 uur : voor iedereen te reserveren.

Vanaf vrijdagavond 17:00 uur kan er voor de morgendienst door iedereen  gereserveerd worden.

Jeugdvereniging ‘Eben-Haëzer’

Hoi! Zin in een gezellige vrijdagavond? Zin om lekker op de bank te hangen en met vrienden te kletsen?

Maar toch ook wel zin om eens een goed gesprek te hebben met elkaar over de Bijbel, de kerk of andere belangrijke dingen?

Als dat je wat lijkt, ben je van harte welkom bij de JV!! Elke vrijdagavond zitten we bij elkaar en hebben we het over belangrijke en iets minder belangrijke dingen. We eten wat lekkers en doen een leuk spel!
Maar we hebben ook weleens een filmavond, vieren Sinterklaas, doen mee aan zaalvoetbal en natuurlijk gaan we op kamp met z’n allen!
Zin gekregen om eens te komen kijken? Iedereen is welkom! En ken je nog meer mensen die nieuwsgierig zijn geworden, neem ze mee 

Wie, wat, waar:

 elke vrijdagavond, van 19.00 tot 20.30 in de kelder van de Hof
 iedereen van 12-16 jaar

Wij zouden het leuk vinden als je komt!

De Leiding:

• Nelis Verweij.