zo 27 juni (09:30)

Zondag 27 juni:

09:30 uur: achternaam begint met de letter N t/m Z

18:30 uur  vrij te reserveren

vanaf vrijdagmiddag 17:00  uur is ook de ochtenddienst voor iedereen vrij te reserveren.

VAKANTIE BIJBEL WEEK:

In de laatste week van de zomervakantie wordt er drie dagen een VBW georganiseerd. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend is er een programma voor de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. Op dinsdag- en woensdagavond is er een tienerprogramma. De tieners zijn groep 7 t/m de tweede klas van het V.O. Op donderdagavond is er een slotavond voor alle groepen bij elkaar met ouders en andere belangstellenden. De laatste zondag van de zomervakantie organiseert de VBW een welkomsdienst in een kerk in Zwartebroek. Het ene jaar in de Gereformeerde Kerk en het andere jaar in de Hervormde Kerk. Tijdens de VBW dagen gaat de Bijbel open, is er een sketch, wordt er gezongen o.l.v. een muziekteam en worden er verschillende activiteiten gedaan. Er wordt aangesloten bij het VBW-jaarthema van de HGJB.

Stuurgroepleden van de VBW zijn: Marit van Amersfoort, Kalinda van Veen, Roxenne van Veluw, Melissa van de Bunt, Rick Westeneng, Sarah Buijtenhuis en Bert van de Glind

Contactpersoon Vakantie Bijbel Week

Rick Westeneng