zo 23 juni (09:30)
zo 23 juni (18:30)
Ds. M. v. Campen-Ede

VAKANTIE BIJBEL WEEK:

Elk jaar is er in de laatste week van de zomervakantie Vakantie Bijbel Week.
Alle kinderen uit Terbroek die op de basisschool zitten en degene die in de eerste twee groepen van het voorgezet onderwijs zitten zijn van harte welkom.
Het doel is om rand- en buitenkerkelijke kinderen en tieners in aanraking te brengen met God en Jezus door het Evangelie te vertellen en voor te leven.
De Vakantie Bijbel Week vindt plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid, waar de kinderen en tieners worden bevestigd in wie ze zijn; waar naar hen wordt gekeken met de ogen van Christus.
Alle activiteiten zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.
Kinderen van groep 1 t/m 6 zijn in de ochtenden welkom, de tieners uit groep 7 t/m klas 2 zijn in de avonden welkom voor het tienerprogramma. De slotavond en afsluitingsdienst zijn gezamenlijk. Deze week wordt opgezet door de stuurgroep en we zijn blij met de vele vrijwilligers die ons helpen.

Contactpersoon: Bert van de Glind

wo 19 juni (19:00) 19:45
Verkoop collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes
wo 19 juni (19:30)