zo 29 nov (09:30)
Ds. P. Nobel Garderen
zo 29 nov (18:30)
Ds. A.Bloemendal Ederveen

 

vanaf vrijdagmiddag 17:00 uur is het voor iedereen vrij om te reserveren.

 

Aanmelden graag voor zaterdag 18:00 uur

 

 


zondag 29 november

 

09:30 uur: achternaam begint met letter: A t/m H

 

18:30 uur : achternaam begint met letter: I t/ P


 

 

Vrouwenkring  ‘Niet in eigen kracht’.

 

Op maandagavond om de week komen we met een groep van zo ‘n 20 vrouwen uit de gemeente bij elkaar. We bespreken met elkaar de Bijbelstudies uit het blad ‘De Hervormde Vrouw’. 

Leden krijgen dit mooie en informatieve blad thuis gestuurd. 

 

Per seizoen zijn er tien Bijbelstudies. Daarnaast hebben we een Kerst- en een Paasavond en is er een jaarvergadering. Na het seizoen gaan we met elkaar een keer uit. We organiseren een koffiemorgen en een creatieve avond voor vrouwen uit de hele gemeente. 

We zijn aangesloten bij de landelijke bond van Hervormde vrouwen. Zij organiseren diverse bijeenkomsten. Zoals de themazaterdagen voor jonge vrouwen en voor alle leeftijden en de bondsdag. Het is uiteraard vrijblijvend om daaraan deel te nemen. 

Voor meer informatie over het blad De Hervormde Vrouw en de activiteiten die georganiseerd worden zie de de website www.hervormdevrouwenbond.nl

 Hoe ziet een doorsnee avond eruit? Een van de bestuursleden heeft de leiding en opent de avond. De Bijbelstudie wordt meestal met elkaar gelezen. Leden helpen soms mee de Bijbelstudie voor te bereiden, maar niets is verplicht! We gaan in groepjes uit elkaar. Eerst is er dan pauze om bij te praten en daarna worden een aantal vragen besproken. Dit wordt kort teruggekoppeld in de hele groep, waarna de avond wordt afgesloten. De avond duurt van 19.30 uur t/m 21.30 uur.

 

Nieuwe leden zijn hartelijk welkom. Weinig of iets meer Bijbelkennis, dat maakt niet uit. Met elkaar willen we ons over de Bijbel buigen, met onze vragen, om zo meer te leren, uit de Bijbel en van elkaar. Kom gerust vrijblijvend een aantal avonden meemaken, om de sfeer te proeven. 

Als u of jou eerst meer informatie wil neem contact op met één van de bestuursleden.

 

Het bestuur: 

Voorzitter; vacature.

Penningmeesteresse: Ina Versteeg

Algemeen adjunct: Anja Verkerk ( is aanspreekpunt)

Gewoon lid: Lyda Hogebrug

Gewoon lid: Marijke van Zwol

Secretaresse: Greet Kamphorst,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

za 28 nov (19:00)
Gebedssamenkomst ‘De Hof
za 28 nov (19:30)
Gebedssamenkomst digitaal
ma 30 nov (19:30)
Vrouwenkring
ma 30 nov (20:00)
Gemeentegroeigroep
wo 02 dec (19:30)
Uitzending kerkradio
do 03 dec (19:45)
Bijbelkring