zo 05 apr (09:30)
Ds. M. v. Campen Ede
zo 05 apr (18:30)
recent gehouden dienst van een buurgemeente
vr 10 apr (19:30)
Ds. W.C. Polinder Putten

Voorzitter:                         H. van Putten

Penningmeester:                R. Kamphorst

Secretaris:                         M. Ringeling- van de Pol

Overige leden:                   I. van de Pol- van der Meijde

Anke Verkerk

Vanuit de diaconie:             R. van de Veen

Sinds juli 2017 zijn wij deelgenotengemeente, via de GZB, van Robert en Danja Duits in Albanië.

Hierdoor zijn wij verbonden aan de familie Duits die uit de hervormde gemeente Voorthuizen is uitgezonden. Deze verbondenheid bestaat uit wederzijds contact. De familie Duits stuurt bijvoorbeeld nieuwsbrieven en bezoekt de gemeente tijdens zijn/haar verlof. Wij zijn als gemeente  financieel medeverantwoordelijk voor de uitzending.
We hopen als zendingscommissie dat de zending hiermee een ’gezicht’ krijgt binnen onze gemeente.

Voor verdere info omtrent de familie Duits en hun thuisfrontcommissie, andere deelgenoten gemeentes, nieuwbrieven zie www.gzb.nl.

Momenteel is de helft van de opbrengst van onze potgrond en mestactie en de voorjaarscollecte van de GZB bestemd voor de familie Duits.

Overige activiteiten zijn:

4 maal per jaar landelijke GZB collecte (voor exacte data zie GZB.nl)

In de maanden november/december verkoop van het dagboekje  ‘Een handvol koren’; via GZB.

De potgrondactie en mestactie. De opbrengst wordt fifty/fifty verdeelt over de Stichting ‘Double Harvest’ en de familie Duits (Albanië).

za 04 apr (08:00)
Oud papier actie