zo 25 aug (09:30)
zo 01 sept (09:30)
Ds. P. J. den Admirant-Apeldoorn
zo 01 sept (09:30)
Afsluiting VBW in de geref. kerk (ds de Rooy)
zo 01 sept (18:30)
Prop. J.Meerkerk - Ede

Voor de luisteraars via kerkradio en internet is hier de liturgie van de doopdienst van zondagmorgen 14-7-2019  te downloaden

Foto's van de gemeente BBQ zijn geplaatst op deze site onder OVERIGE/FOTO'S

vbw2019

VWB2019Vrijwilligers

Weerklank bundels.

We hebben nog een aantal bundels weerklank, heeft u er geen één aangeschaft dan kunt u contact opnemen met de kerkrentmeesters.

De kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Alpha Terbroek 2019

Geen idee wie Jezus nou eigenlijk is? Wil je ontdekken wie Hij is? Kom je nooit in een kerk?

Of ken je de kerk, maar wil je meer weten over God en de Bijbel? Wil je weten wat christenen geloven? Heb je vragen over wie God is in de

wereld van vandaag? Wil je mee denken en praten over wat het betekent om christen te zijn, juist in deze tijd? Of wil je juist groeien in je geloof? Wat zijn jouw levensvragen,

twijfels of overtuigingen?

Op woensdag 9 januari 2019 start er weer een Alpha Cursus in Terbroek.

Je bent van harte welkom!

De Alpha Cursus biedt je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting.

We beginnen iedere avond met een gezamenlijke maaltijd – even tijd om de (werk)dag achter je te laten, mensen te leren kennen en bij te

praten.  Dan volgt een inleiding over een onderwerp over het thema van de avond. In vaste kleine groepjes praten we door over datzelfde thema en

is er ruimte voor al je vragen!

Informatie over de cursus

De cursus bestaat uit 12 woensdagavonden waarbij op iedere avond één thema wordt behandeld, en een weekend waarin drie thema’s worden behandeld. We starten op

woensdag  9 januari 2019 met een inloopavond. Alle avonden vinden plaats in de Gereformeerde Kerk in Zwartebroek. Alle informatie op een rijtje:

Inloopavond

Woensdag 9 januari 2019 is er de mogelijkheid om vrijblijvend met ons en de eventuele cursisten kennis te maken.

Deze avond begint om 19.45 uur.

Iedere woensdagavond van 9 januari t/m 17 april 2019.

Alpha Weekend op 15 en 16 maart 2019 (meer informatie tijdens de cursus)

Iedere avond duurt van 19.00 – 21.30 uur

19.00 uur we beginnen  met een gezellige gezamenlijke maaltijd.

19.45 uur start het programma met een inleiding.

20.30 uur we gaan in kleine groepjes uit elkaar om door te praten.

21.30 uur we sluiten af.

Locatie

In de ontmoetingsruimte van de Gereformeerde kerk, Platanenstraat 3, Zwartebroek.

De Alpha Cursus is veel waard maar kost niets!

Meer informatie vind je op www.alphaterbroek.nl.

De  december nieuwsbrief van de familie Duits in Albanië kunt u hier lezen

Liturgie zangdienst tweede kerstdag

Liturgie doopdienst zondag 9 december

Verkoop collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes.

Verkoop van collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes zal vanaf heden plaatsvinden op de derde woensdag van de maand van 19:00 – 19:45 uur in verenigingsgebouw de Hof. Er zijn collectebonnen te koop van €0,50, €1,00 en €2,50.  Deze worden geleverd in vellen van 20 stuks. Het is mogelijk om met PIN te betalen.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Talentenbank

Vergeet u de talentenbank niet in te vullen? Deze staat online! De eerste formulieren zijn ingevuld, automatisch gemaild en verwerkt.
Waar kon ik de talentenbank ook al weer vinden? Via de startpagina van de website is de pagina van de talentenbank te vinden. Zie de knop rechts bovenin naast ‘ANBI’.
Vult u alstublieft de informatie zo volledig mogelijk in. Ben u klaar met invullen? Druk op ‘verzenden’. Het ingevulde formulier zal automatisch verstuurd worden naar een speciaal hiervoor aangemaakt e-mailadres.Vanuit hier zal de informatie in een intelligent Excel-bestand verwerkt worden. Het doel is om een talentenbank te krijgen waar in de talenten van de gemeente te filteren zijn. Geen internet of hier niet handig mee? Geen zorgen. Wanneer u het formulier graag wilt invullen, maar dit lukt niet via de website, dan verwijzen wij u naar De Hof. Hier ligt het formulier ook in een papieren versie. U kunt deze na het invullen inleveren bij de koster of een lid van de Commissie van Beheer. Uw papieren formulier zal in het bestand verwerkt worden.

Met vriendelijke groet, de Commissie van Beheer

Uitzending kerkdienst via internet

Vanaf heden zijn de diensten van onze gemeente live te volgen op www.kerkdienstgemist.nl

Deze uitzendingen komen naast de bestaande uitzending via de kerkradio.

Ook is hier een dienst op een later tijdstip alsnog te beluisteren of te downloaden

Kerkrentmeesters en commissie van beheer

di 27 aug (09:15) 11:45
di 27 aug (19:00) 21:30