zo 24 nov (09:30)
zo 24 nov (18:30)
Ds.M.van Leeuwen - Hierden

Kring geloofsopvoeding

Op woensdag 20 november vindt deze kring plaats in het zaaltje bij de Geref. kerk te Zwartebroek.We gaan ons samen verdiepen in het thema: Kinderen en Social media. We hebben er allemaal mee te maken, zijn er soms zelf niet mee opgevoed, maar moeten er wel verantwoord mee om zien te gaan. Digitale ontwikkelingen zijn haast niet bij te houden. Daarom is een eigen visie als ouder op mediagebruik van groot belang. Kijken hoe we lijnen vanuit de Bijbel kunnen trekken. Melanie van de Peut is bereid gevonden een gedeelte van deze bijeenkomst voor haar rekening te nemen. We beginnen om 9.30 uur en ook deze morgen is er kinderoppas. Maak anderen attent op deze morgen en nodig ze uit! Van harte welkom! Met vriendelijke groet,

Liesbeth de Rooij en Greet Kamphorst.

De liturgie voor de dankdag dienst s'morgens met 'de Zaaier' kunt u hier downloaden

GZB-dagboek 2020 'Een handvol koren'

Heeft u het dagboek voor 2020 al besteld?

Het dagboek 'Een handvol koren' is al voor veel mensen tot zegen geweest. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog het zendingswerk van de GZB. Maar liefst €8 van de totale kosten van €12,50 per dagboek komt ten goede aan het werk van de GZB.
'Een handvol koren' is een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor de jeugd of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een kijkje in Gods wereldwijde Kerk. Het dagboek biedt daarnaast leuke extra's zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
Wilt u graag een dagboek bestellen dan kan dit via Anke Verkerk: 0630270786
Namens de zendingscommissie

Alpha Cursus 2020  van start in Terbroek

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Klik hier voor alle informatie

Vrijwilligers gezocht voor st Gave

Van 13 tot en met 15 december organiseert Stichting Gave het jaarlijkse Moeder-en-Kindweekend. Voor deze dagen zijn ze dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen aan het programma. Het Moeder-en-Kindweekend wordt gehouden in De Glind.

Ze zijn specifiek op zoek naar:
1) Vrijwilligers die op 13 december de bedden op willen maken voor de deelnemers
2) Vrijwilligers die 15 december, aan het einde van de dag willen helpen de locatie schoon te maken.
3) Mocht u het hele weekend willen helpen? Dat kan in het catering- of kinderwerkteam.

Kunt u hierin iets betekenen of wilt u meer informatie, dan is het handigst om contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u ook bidden voor een gezegend weekend, waarin de moeders met hun kinderen zich thuis voelen en ontdekken wie God voor hen wil zijn?
Alvast hartelijk dank!

Jaap Helmond, Eventcoördinator Interculturele Activiteiten st. Gave

Acceptgirokaarten solidariteitskas.

Door een misverstand zijn er afgelopen week een aantal voorbedrukte acceptgiro kaarten t.b.v. de solidariteitskas met het oude bankrekeningnummer bezorgd. Het juiste bankrekeningnummer moet zijn: NL82 RABO 0373 7340 50 Voor vragen kunt u contact opnemen met G. van de Koot.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Gezocht: leiding voor "De jeugdhof"

Voor “De Jeugdhof” zijn we nog op zoek naar twee leidinggevenden. Voor de donderdag middag om de week. Zonder extra leiding kunnen we nog niet elke week club aanbieden. Voor extra informatie / aanmelding kan met mij contact opgenomen worden.

Groeten, Adriaan Bos, namens 'De Jeugdhof' (06-53350468)

Verkoop collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes.

Verkoop van collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes elke derde woensdag van de maand van 19:00 – 19:45 uur in verenigingsgebouw de Hof. Er zijn collectebonnen te koop van €0,50, €0,75,  €1,00 en €2,50.  Deze worden geleverd in vellen van 20 stuks. Het is mogelijk om met PIN te betalen.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Talentenbank

Vergeet u de talentenbank niet in te vullen? Deze staat online! De eerste formulieren zijn ingevuld, automatisch gemaild en verwerkt.
Waar kon ik de talentenbank ook al weer vinden? Via de startpagina van de website is de pagina van de talentenbank te vinden. Zie de knop rechts bovenin naast ‘ANBI’.
Vult u alstublieft de informatie zo volledig mogelijk in. Ben u klaar met invullen? Druk op ‘verzenden’. Het ingevulde formulier zal automatisch verstuurd worden naar een speciaal hiervoor aangemaakt e-mailadres.Vanuit hier zal de informatie in een intelligent Excel-bestand verwerkt worden. Het doel is om een talentenbank te krijgen waar in de talenten van de gemeente te filteren zijn. Geen internet of hier niet handig mee? Geen zorgen. Wanneer u het formulier graag wilt invullen, maar dit lukt niet via de website, dan verwijzen wij u naar De Hof. Hier ligt het formulier ook in een papieren versie. U kunt deze na het invullen inleveren bij de koster of een lid van de Commissie van Beheer. Uw papieren formulier zal in het bestand verwerkt worden.

Met vriendelijke groet, de Commissie van Beheer

do 21 nov (19:45)
Bijbelkring
ma 25 nov (19:30)